Antikoncepce a těhotenství

Beru antikoncepci Adele. Před týdnem jsem s přítelem měla nechráněný sex a hned po něm jsme zaznamenali růžový až červený výtok. Prášek jsem si nevzala protože jsem myslela že jde o menstruaci,ale když přes 2 dny nic tak jsem HA zase vzala. Po týdny mě neuvěřitelně začali bolet prsa a bradavky a to se mi nikdy nestalo. Mam velký hlad a točí se mi hlava. Může se jednat o těhotenství? Pokud ano nemůžu tomu uškodit branim HA? Test si mam pri udělat až za 14 dní. Děkuji

Odpověď odborníka:

Michaelo,
pokud jste udělala pauzu v užívání HA v době, kdy jste ji dělat neměla, velmi malá šance na těhotenství tu je. Pokud byste byla těhotná, užívání antikoncepce by bylo pro plod velmi nevhodné
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: