Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Antikoncepci beru třetí rok. Chci se zeptat jestli poznám těhotenství tak že vynechání menstruace přijde na sto procent. Jestli mohu byt těhotná i když jsem menstruaci mela i když trošku slabší. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud není chyba v užívání je gravidita nepravděpodobná, ve většině případů se menses nedostaví, jinak slabší menses při antikoncepci je normální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: