Antikoncepce lindynette

Dobry den,prvni mesic beru lindynette,mensruace silna i bolestiva navic bolesti hlavy.navaly a zimnice,bolesti prsou.Nevim jestli to mam jeste skusit nebo prejit na jinou.Myslela jsem ze po antikoncepci bude mens.slabsi kratsi a mene bolestiva.Muze na to mit i vliv ze mi lekar zjistil zvysenou krvacivost?dekuji

Odpověď odborníka:

Dborý den, Jaňule! Samozřejmě to všechno spolu může souviset! Po nasazení nové značky antikoncepce je třeba tři měsíce čekat, jak si "sedne". Do té doby nemá smysl hodnotit lehké poruchy rytmu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x