Antikoncepce lindynette 20

Dobrý den, třičtvrtě roku beru tuto antikoncepci, poslední dobou se cítím unavená, mám bolesti hlavy a chuť na sex skoro žádná. Do toho mě trápí také mykóza už tak 3měsíce, se kterou mám pořád nějaké problémy. Myslíte, že hlavně ty bolesti hlavy a únava jsou způsobeny nějak tou antikoncepcí? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusí to být nutně způsobeno antikoncepcí,zkuste ji na měsic vysadit používat kondom a sama posoudíte,zda došlo ke zlepšení příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: