Mirena

Dobrý den, 6 týdnů mám zavedeno nitroděložmí tělísko Mirena. Jsem 7 měsíců po porodu, stále kojím cca 8x denně. Tělísko bylo zavedeno po první menstruaci po porodu. Celých šest týdnů mám slabší krvácení, není to jen špinění. Nikdy nešlo o čerstvou krev. Občas cítím velmi mírné píchání zřejmě v děloze. Tělísko má správnou polohu. Zatím tato antikoncepce funguje takříkajíc absolutně a to jistě nebyl účel. Je to problém normální, upraví se situace nebo se bude muset tělísko vyjmout? Jeho cena byla celkem vysoká. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vůbec se neznepokojujte, slabší krvácení je normální, většina žen je má u Mireny, pouze minimum z nich menstruovat přestane úplně. Vyjmutí jistě není nutné. Konzultujte všechny svoje postřehy v budoucnu kolem menstruace a ev.bolestí v podbřišku se svým gynekologem, ale věřím, že budete spokojená, antikoncepce je to opravdu spolehlivá a moderní. Hezký den.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: