Antikoncepce- účinnost

Beru antikoncepci lunafem. Bohužel se mi objevil akutní zánět moč. cest dostala jsem antibiotikum Biseptol a občas beru ibalgin na bolest břicha ovlivňuje to nějak ochranu, účinnost antikoncepce?? Máme se chránit určitou dobu třeba kondomem? A kdy je vhodné zase mít styk ? nerada bych problémy. Děkuji Vám.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít zcela jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x