Antikoncepce x antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda můžu otěhotnět pokud používám antikoncepci dienille a antibiotika na infekci močového měchýře amoksiklav. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano, uvádí se, že i penicilinová antibiotika snižují účinek antikoncepce.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: