Borelioza

Dobrý den, mám boreliozu, doktor mi předepsal antibiotika Sumamed- užívání 6dní, poté 7 dní pauza a dále opět 6 dní užívání antibiotik. Mám docela obavy, aby mi nezůstaly nějaké následky- od června mne bolí kyčel a problémy jako mám nyní (únava, teploty, bolest celého těla, bolest na průduškách, nevolnost od žaludku) jsem již měla v lednu 2010, ale nebyla zjištěna příčina. Nyní jsem v období pauzy mezi antibiotiky. Prosím Vás o posouzení postupu a o radu, zda je možné pro léčbu ještě něco více udělat, třeba přírodními prostředky (byla mi např. nabízena tinktura z jedlých kaštanů). Nerada bych něco zanedbala a hlavně bych se již ráda cítila fit :-) zde jsou výsledky krevních testů: S_Borelie IgG 0,721neg., S_Borelie IgM 0,878 hraniční, S_Borelie WB IgM hraniční (komentář:IgM:p25(+)) interval 0-0.799 Děkuji moc za radu!!! :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotika užívejte dle rady, šetřete se, velmi zdravě jezte (mnoho vitamínů a vlákniny, můžete zařadit čerstvé štávy ze zeleniny a ovoce) a můžete také samozřejmě užívat vitamínové prostředky na podporu imunty celkově. Alternativní medicínu zatím moc nedoporučuji, až třeba ve stadiu rekonvalescence (některé byliny se kříží s léky a potom by to mohlo velmi znesnadnit léčení). Najděte si mezitím zkušeného fytoterapeuta /bylinky/ nebo lékaře čínské medicíny (TČM). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x