Borelioza

Dobrý den , už asi 2 roky mám malou červenou skvrnu na zádech, šla jsem s tím před týdnem na kožní a doktorka mi nechala udělat rozbor krve, zjistila, že jsem prodělala boreliozu, ale neví se kdy, kvůli tomu, že chci začít brát antikoncepci mi nepředepsala antibiotika a že mám v březnu zase přijít na odběr krve. Je její postup správný? Zdá se mi taková nerozhodná, tak chci slyšet více názorů...Jak se postupuje v mém případě? Děkuji za odpověĎ.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste už v minulosti boreliózu prodělala, neměl by být problém. Podle rozboru krve se pozná, zda máte v krvi protilátky a podle toho se zvolí další postup. Ale pokud už infekce neprobíhá, není důvod antibiotika nasazovat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: