Borelióza

před 4 roky jsem byla léčena na boreliózu 3 dávkami Duomoxu.Přetrvávalo mi brnění tváře,které asi po 2 letech úplně přestalo.Testy byli po roce negativní.Letos v létš mě štípla muška a opět mám problémy,tentokrát mravenčení končetin a teď ještě psychické problémy,úzkost,deprese,strach.Nové testy Elisa IgM jsou pozitivní 155,3 a IgG negativní.Obvodní dr mě řekla,že je to po dříve prodělané borelióze a kožní dr u které jsem se léčila před 4 roky mi předepsala 3 dívky Doxybene 200mg 1x denně.Využívala jsem 1 dávku problémy se mi zhoršují a psychický stav také. Nevím jestli se nejedná o třetí stadium nemoci,kterou jsem proděla a jestli je léčba správná.Byla jsem znovu u obvodní dr s vyjádřením a doporučením léčby od kožní dr.a ta mi řekla,že si myslí že se o boreliózu nejedná a antibiotika jsou zbytečná.Je fakt,že test Elisa byl pozitivní a test WB byl negativní.Ale od čeho jsou potom moje se stupňující problémy.Prosím o radu jak mám postupovat při léčbě a kam se obrátit s mými problémy.Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval využívat všechny dávky Duomoxu. Dále bych doporučoval znovu podstoupit testy a na jejich základě postupovat dále. O následky tehdejší boreliózy se ale s největší pravděpodobností nejedná pokud bylo dodrženo léčebné schéma. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x