Chlamydie

Na internetu čtu, že chlamydie jsou často bezpříznakové. Neměl jsem soulož, pouze dráždění penisu zevně vagíny. Mohlo dojít k přenosu? Pokud nemám žádné příznaky musim nutně podstupovat výtěry? Nerad bych to podcenil. Máte zkušenost s někým kdo neměl žádné příznaky, přitom chlamydie měl pozitivní? děkuji

Odpověď odborníka:

Chlamýdiová infekce může být opravdu bezpříznaková. Pokud však neproběhl nechráněný pohlavní styk, tak infekci nemáte.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: