Cholesteatom ve spánkové kosti

Mé dceři ve 12 letech lékaři po mnoha vyšetřeních diagnostikovali cholesteatom ve spánkové kosti. Se sluchem nemá problémy, zánět stř. ucha nikdy neměla. Trpí už necelý rok bolestmi hlavy, užívá předepsané léky na migrénu. Nemohou být ty bolesti hlavy, které jsou téměř každodenní příčinou cholesteatomu? Ten měl v průměru 2cm před půl rokem. Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to zde nelze s určitostí říci. Obecně by se teoreticky mohl cholesteatom na bolestech podílet, ale zda je tomu tak i u dcerky, to záleží na charakteru bolestí a neurologickém nálezu. Zeptejte se proto jejího neurologa.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: