Citalopram a antikoncepce

Dobrý den, už 4 roky užívám HA Jeanine. Teď mi však doktor předepsal Citalopram, který mám brát každý den po dost dlouhou dobu. Tak jsem se chtěla zeptat jestli se tyto dva léky spolu snášejí a jestli i nadále bude antikoncepce působit ve stejné míře nebo zda by její účinnost mohla být Citalopranem snížena? Předem děkuji za odpověď a hezký den. Terka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost antikoncepce určitě Citalopramem snížena nebude.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x