Cs

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda již od 17 týdne je normální CS 2 a nehrozí předčasný porod.Čekám 2 dítko a 1 porod byl komplikovaný a hrozil předčasný porod.Častěji mě píchá na čípku,po sex.styku mi tvrdne bříško.Nyní jsem 22 týdnu.A navíc se mi zdá,že mi odešla hlenová zátka.Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Cervis score toho mnoho nevypovídá,podstatně přesnější je ultrazvuková cervikometrie. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: