Hiv

Dobrý den,byla jsem u doktorky a ta mi řekla že mám virové onemocnění dýchacích cest a že mám oslabenou imunitu a k tomu se mi ještě na jazyku vytvořil soor...mohlo by jít o závažné onemocnění ? např. o HIV ?

Odpověď odborníka:

Pokud jste měla v minulosti nějaký rizikový pohlavní styk, nebo jste i.v. narkoman, pak vby mohlo jít i o HIV, ale pokud se toto u vás nestalo, nemusíte se obávat. Podobné příznaky nejsou specifické pro HIV.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: