Hiv

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možné se na nakazit HIV/AIDS pohozeným uzávěrem od injekční stříkačky. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den,moc ráda bych Vás uklidnila,ale na Vaši otázku není možné dát spolehlivou odpověď.Za nejvhodnější bych považovala návštěvu registrujícího praktického lékaře,domluvíte se na dalším postupu,abyste nežil ve zbytečných obavách.To,co je nepravděpodobné,není bohužel nemožné.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: