Hiv

Dobrý den paní doktorko, před asi týdnem jsem měl nechráněný sex, ale pouze já jsem byl orálně uspokojován bez žádné ochrany a ani nedošlo k ejakulaci. Jaká je pravděpodobnost touto cestou chytit HIV? Potom jsme se i líbali? Mám se velmi obávat nákazy? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Milý Filipe, pravděpodobnost nákazy HIV je touto cestou hraničící téměř s jistotou minimální.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: