Hpv virus

Dobry den,chtela bych se zeptat zda se da nejak lecik papylomavirus,ktery mi byl zjistet na citologii.Muj osobni lekar,me rekl,ze se neda nic delat.Ja osobne si myslim,ze se urcite da neco delat,dokud to neni v nejhorsim a je to jen zatim virus.Bylo to uz po druhem steru a je to porad stejne,ale nic vic me ani nerekl.prosim muzete mi poradit co a jak.predem mockrat dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, pan doktor má pravdu.léčit se nedá, na viry nejsou antibiotika.určitě Vás bude hlídat s cytologií.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Správný výběr kompresivních punčoch aneb Na velikosti záleží
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zubní kaz
Články: Zubní kaz
Zubní kaz, karies, je...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Články: Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Mnoho lidí se obává toho, o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x