Hpv virus

Dobrý den, byl mne diagnostikován HPV virus. Chytla jsem ho 4 dny po návštěvě SAUNY a partner šel na testy na urologii a vše je v pořádku. Chtěla jsem to zveřejnit pouze pro info, že i z ručníku a prostěradla v sauně se můžete nakazit, když se vám propotí a někdo sviňsky tímhle prolezlý tam před Vámi seděl. Tak pěkný den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to mě mrzí. Přenos HPV viru ručníkem je možný, ale vzácný. Snad bude vše v pořádku.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: