Hpv virus

je lepsi si zajít an vypaleni bradavic? a nebo pouzit zpusob, ktery nabízí kozni oddeleni? je to naka masticka za 1700 :( poradte prosim ...uz jsem jednou na vypaleni byl, je to tak mesic, a uz to mam znovu :( dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vypálení je efektivnější, radikálnější. Mast je na dlouho a nemusí ani zabrat. Dobrá je kombinace obojího

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: