Leidenská mutace

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 14.10.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci a tento týden mi paní doktorka na kožním odstranila jednu pihu na lýtku. Bylo potřeba při takovém zákroku ředit krev?? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, takovýto drobný výkon navíc v lokální anestezii není třeba zajištovat heparinem. Přeji pěkný den.

MUDr. Veronika Kaššovicová
MUDr. Veronika Kaššovicová

Specializace: Hematologie a tranfuzní lékařství
Pracoviště: Hematologická ambulance Nemocnice Jablonec nad Nisou

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: