Letrox 150

DOBRÝ DEN CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT DNES JSEM SI DĚLALA TĚHOT.TEST.VYŠEL MI POZITIVNĚ.BERU LETROX 150 DENNĚ MŮŽE TO MÍT VLIV NA PLOD .JE MI 37 LET

Odpověď odborníka:

Pokud berete Letrox alespoň půl roku a je funkce vaší štítné žlázy stabilizovaná, je vše v pořádku, léky berte dále, miminku to nijak neškodí, Naopak by bylo špatně, kdybyste se neléčila.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: