Letrox 50 a ha minerva

Dobrý den, mám oddiagnostikovaný chronický zánět štítné žlázy. Endokrinolog mi předepsal Letrox 50. Zároveň užívám 2.rokem antikoncepční pilulky Minerva. Měla bych dotaz zda Letrox může mít vliv na menstruační cyklus, tak že se menstruace dostaví jen v mírném menstruační cyklu či jen špinění nebo se menstruační cyklus nedostaví vůbec. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Letrox sám o sobě určitě tento problém nezpůsobil. Porucha funkce štítné žlázy může mít vliv na pravidelnost menstruačního cyklu, ale při užívání hormonální antikoncpce se nejedná o klasickou menstruaci, ale pouze o pseudomenstruační krvácení. Doporučuji tedy problém probrat spíše s gynekologem. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: