Letrox v kombinaci s lipoxal extrem

Uzivam kazdy den pulku prasku letroxu a nyni chci zacit brat na podporu hubnuti lipoxal extrem,v pribalovem letaku je psano, ze ne vsechny pripravky jsou v kombinaci s letroxem dobre, proto se Vas chci na to zeptat, zda-li je to v poradku uzivat tyto leky soucasne?dekuji.

Odpověď odborníka:

Podle složení Lipoxalu by nemělo docházet k významnějším interakcím.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Články: Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Alergie na arašídy, lískové...
Rakovinné bujení – ohlásit se může nejen bolestí, ale i horečkou
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: