Mirelle vs sunya

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na svoji novou antikoncepsi Sunya. Dva roky jsem brala mirelle, vcelku jsem byla spokojena,ale pak jsem v polovině platička začala krvácet a paní doktorka mi předepsala Sunyi. Vím,že účinky jsou individuální,ale protože vážim 46kg dost se bojím toho,že začnu přibírat na váze. Prosím o radu jak moc je pravděpodobné,že začnu přibírat na váze,když po mirelle se mi hmotnost absolutně nehnula. Je možné že můj organismus vodu v těle nezadržje sám o sobě? Nebo teď budu hodně ovlivněna tou antikoncepcí. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Máte li obavy z příbytku na váze požádejte vaší lékařku o předepsání antikoncepce YAZ Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Články: Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Křečové žíly jsou poměrně...
Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Články: Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Ischemickou chorobu dolních...
Sexuální vyjednávání
Články: Sexuální vyjednávání
Rozdíl v chuti na sex je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Články: Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Často se přeme, co vlastně...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin II. – Vyšetření a léčba
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Články: Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Nikotin je ve své čisté...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: