Mirena

Od 08 2006 mám zavedené nitroděložní tělísko MIRENA.Od 08 2007 nemenstruuji a po 4 měsících jsem opět začala slabě menstruovat.Je to v pořádku???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marcelo, nitroděložní tělísko zabraňuje růstu děložní sliznice a proto je menstruace kratší, slabší a méně bolestivá. Zcela by menstruaci ale zabraňovat nemělo, doporučuji Vám obrátit se na Vašeho gynekologa a poradit se s ním.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x