Mirena

Dobrý den. Plánueme s manželem druhé dítě, po trech letech jsem si nechala vyjmout antikoncepcni telisko Mirena 5.1 od 12.1 příznaky těhotenství(bolESt prsou,píchání v podbříšku, ranni nevonost) těhotenství se nepotvrdilo a menstruaci jsem dostala 7.2 od 23.2 stejné příznaky. Je to hrozně nepříjemné. Kdy myslíte ze by se hormonální nerovnováha mohla upravit?Jsem z toho už vyčerpaná:-( Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, dejte tomu tak 2-3M, cyklus se upraví.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: