Můžu být těhotná?

Prosím Vás,chtěla jsem se zeptat. Beru normálně antikoncepci(artizia) a po 7.denní pauze jsem měla začít brát v pondělí 2.12.jenže,jsem se rozhodla ji vysadit,protože mi to bylo doporučeno ze zdr.probémů,abych zkusila,jestli to nemám z prášků..Jenže jsem zapoměla,že už od PO nebudu brát,a měla jsem to pondělí kolem půl noci pohl.styk.A prášky jsem nezačala teda brát.Myslíte, že bych mohla být těhotná?Mám si to radši hlídat? Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Samozřejmě v době zmíněného pohlavního styku již nebyla antikoncepce účinná. Otěhotnění je možné.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: