Můžu být těhotná?

Ahoj, včera jsme s přítelem měli sex s kondomem, ale po "konci", když přítel penis vytahoval, sklouzl a část byla ve mně a větší část venku, přičemž z kondomu vyteklo sperma na mě, zhruba na hráz mezi poševním a análním otvorem a dál na zadek (ležela jsem). Mokro jsem měla i u poševního vchodu, ale tam to prý vytéct nemohlo, že to musel být můj produkt (říkal přítel). Přímo na okraji snad nebylo nic. Moje otázka je, mohla jsem otěhotnět? Pořád, kdyby to u vchodu nebylo sperma, bylo víceméně spojené s mou tekutinou, mohlo se něco stát?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano, otěhotnět jste mohla.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
otěhotnění | Od: Ilona | 30.11.2014 16:30
Dobrý den, mám dotaz 19. listopadu jsem dostala
menstruaci a v sobotu už mi skončila a ten den
jsem měla pohlavní styk a antikoncepci jsem začala
brát až 26. listopadu je možné, že bych mohla
otěhotnět. Odpověď mi prosím pošlete na e-mail.
Děkuji
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: