Mykoplazma a ureaplazma

Dobrý den, pokud je test na Mykoplazmu a Ureaplasmu dělán po 9 měsících od rizik.styku, kultivací-výtěrem (přímo vyžádáno-kultivace zaměřená na tyto patogeny) mohu ho brát jako spolehlivý? Ptám se, protože např.u kapavky a chlamýdie jsou tyto ,,obyčejné\'\' kultivace často falešně negativní po takové době a je třeba provést Pcr. Jak je to tedy u mykoplazmy a ureaplazmy? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, je to spolehlivé vyšetření.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: