Myom

Chtěla bych se zeptat, zda myom v 17 letech věku je vážná záležitost, čím může být způsoben a jestli jsou sním nějaké komplikace. Děkuji

Odpověď odborníka:

Záleží jak rychle poroste,kde je a jak je veliký. Později může snížit plodnost nebo být překážkou v porodních cestách.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: