Myom

Dobry den Chtela bych poprosit o zodpovezeni dvou dotazu. Muze myom "zadni steny 3cm" branit v poceti?Otehotneni- uhnizdeni?Dale bych se chtela zeptat.Cetla jsem,ze vyssi hladina estrogenu zpusobuje myomy a estrogen obsahuje soja,lusteniny a maso? Nekde zase pisou,ze se lusteniny prave jist maji.Tak tomu nerozumim,mely by se tedy tyto potraviny omezit?Dekuji moc

Odpověď odborníka:

Bohužel představa že by jste dietou mohla ovlivnit myom je jen iluzorní u myomu záleží i na tom jak je uložen ale v zásadě 3 cm velký myom by neměl být překážkou. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: