Myom

Dobrý den, mám myom 1x1cm. Mám jít na odstranění. Chtěla jsem se zeptat, má to být po menstruaci a ten zákrok dělají jen ve čtvrtek, ale co když mi menstruace skončí třeba v sobotu? Není to hodně dní do toho čtvrtka? Jsem už z toho nešťastná, už to chci mít za sebou. Nevadí ten zákrok třeba 5 dní po menstruaci? Děkuji za odpověď. Jarka

Odpověď odborníka:

Nevím jaký je důvod myomy velikosti 1 cm se většinou neodstraňují obecně zákrok 5 dní po menses je možný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Rakovina prsu u mladých žen? Sice vzácná, zato komplikovaná
Co dělat, když má dítě horečku?
Články: Co dělat, když má dítě horečku?
Vysoká teplota u malého...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Trápí vás záněty dutiny ústní? Kyslík a mořská sůl pomohou!
S léky proti bolesti zacházejte opravdu opatrně
Články: S léky proti bolesti zacházejte opravdu opatrně
Snad v každé domácnosti se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: