Nosní mandle

Pane Doktore , chtěla jsem se zeptat zda po odstranění nosních mandlí můžeme odsávat rýmu nosní odsavčkou když nesmí pak 4dny smrkat . Syn trpí rýmou a v nemocnici nám řekli že rýma u operace nevadí ale může se po operaci zahleňovat a rýma se může stupňovat . Děkují za Váš čas a Vaší odpověď S pozdravem Lucie

Odpověď odborníka:

Vážená paní Lucie, odsávání hlenu z nosních průduchů je rozhodně šetrnější metoda než jejich vypuzování přetlakem při smrkání. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: