Otěhotnění a antikoncepce

Dobrý večer, je mi 23 let a antikoncepci beru osmým rokem. Začali jsme s přítelem uvažovat o založení rodiny a proto bych se Vás chtěla zeptat, zda by mě po vysazení HA mohly čekat nějaké zdravotní komplikace a v jakém časovém rozmezí by mohlo, např. dle Vašich zkušeností, k otěhotnění přibližně dojít. Předem děkuji za odpověď.Michaela.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce obvykle komplikace s otěhotněním nezpůsobuje, naopak často dochází k otěhotnění hned po jejím vysazení. Můžete tedy otěhotnět hned následující cyklus po vysazení antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Přisáté klíště – co teď?
Články: Přisáté klíště – co teď?
Přisáté klíště je v průběhu...
Příliš silná menstruace? Zkuste brát antikoncepci
Články: Příliš silná menstruace? Zkuste brát antikoncepci
Takzvané dysfunkční děložní...
Krvácení z nosu nepodceňujte! Zvláště trpíte-li poruchou srážlivosti krve
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Alergie hrozí i při čištění zubů
Články: Alergie hrozí i při čištění zubů
Dvakrát denně dvě minuty...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: