Otěhotnění a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, že jsem těhotná už dvakrát jsem nedostala menstruaci a s přítelem jsme měli před tím nechráněný sex. Antikoncepci (Mistra) jsem brala ale párkrát jsem zapomněla.

Odpověď odborníka:

V tom případě je samozřejmě gravidita možná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: