Otehotneni pri uzivani antikoncepce, menstruace slaba

Chtela bych se zeptat, zda je mozne, ze bych otehotnela i pres to, ze jsem brala antikoncepci. Menstruace se dostavila, ale je slaba, tehotensky test negativni. Mam vsak strach, ze mozna tehotenstvi neodhalil, kvuli jeho ranemu stadiu. Je to mozne? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Menstrauce slábne při antikoncepci, těhotenství je málo pravděpodobné. Zopakujte test za cca 3 tý.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Kdy začít s léčbou růstovým hormonem
Články: Kdy začít s léčbou růstovým hormonem
Když dnes na ulici vidíme...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kouření a rakovina plic? Jasně, ale trpí i močový měchýř
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Články: Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Přestože se výskyt rakoviny...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: