Otehotneni pred menstruaci

Dobry den, uzivam HA Belara a tento mesic jsem si poslední prasek vzala o 24 hodin později. Tedy ne ve stredu, ale ve ctvrtek. V patek jsem mela pohlavní styk, při kterem doslo k nehode, a tak jsem po 7 a pul hodinach užila Postinor a za 12 hodin druhou pilulku. Pravidelnou menstruaci s HA mam vždy v nedeli. Dnes je utery a stále se nedostavila. Je možné, abych otěhotněla? A mam si vzit tento ctvrtek nove plato HA? Dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud jste užila Postinor,gravidita není příliš pravděpodobná, ten mohl ovlivnit i menses, že se dosud nedostavila,bylo by nejlepší nechat proběhnout jeden cyklus s ochranou kondomem a začít zase od 1 dne příštího menstruačního cyklu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: