Otehotneni pri brani antikoncepce a prerusovane soulozi

Dobrý den. druhým měsíc beru HA pravidelně od 7 do půl 9 ráno. Při sexu přítel vyvrcholi vždy ven. mám strach z otehotneni. bolí mě prsa a mám tlaky v podbřišku. Je to způsobené brání HA nebo mohu být opravdu těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše HA, pokud berete prášky pravidelně, těhotná byste být neměla.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Antikocepce zpoždení 4.dny | Od: Vlasta | 16.4.2016 17:22
Dobrý den,
beru měsíc Antikocepci náplast a mam 4.dny zpoždění. Test těhotenský negativní.
Děkují
reagovat
re:Antikocepce zpoždení 4.dny | Od: uLékaře.cz | 18.4.2016 09:55
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: