Postinor a nuvaring

Mám dotaz ohledně užití postinoru v kombinaci s užíváním antikonc.Nuvaring. Užívám tuto antikoncepci, ale kroužek jsem opláchla hodně teplou vodou a následně po pár dnech měla pohlavní styk. Obávala jsem se možného selhání Nuvaringu (poškození teplou vodou), proto jsem cca po 29 h po styku užila postinor 2. Jaký vliv má postinor na používání Nuvaringu? Popř. myslíte si, že je zde riziko otěhotnění? Jednalo se přerušovanou soulož. Předem děkuji za Vaši odpověď. L.

Odpověď odborníka:

Nemusela jste brát Postinor, měla jste se poradit se svým gynekologem. riziko gravidity je minimální

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: