Postinor a ha

Dobry den, nejsem na to vubec hrda, ale bohuzel jsem si vcera vzala postinor. Je mi 19, s pritelem jsem spala poprve a beru 2 mesice HA, ale stalo se, ze jsem zrovna pred 7 dny 2krat vynechala a nechtela jsem nic riskovat :(, ruply mi nervy a dite bych ted nezvladla, tak jsem si ho koupila. V lekarne mi rekli, at v antikoncepci normalne pokracuji a beru ji tedy dal, tzn. ze kdybych si postinor nevzala, tak zitra bych uz byla plne chranena a chci se vas tedy moc prosim zeptat, muze nejak postinor ovlivnit jeji ucinky? muzu s pritelem spat? nebo musim pockat na menstruacni cyklus a az pote. Dekuji moc a jeste jednou se omlouvam. (PS anikoncepci bych mela uzivat jeste 7 dni)

Odpověď odborníka:

Pro jistotu bych se do konce cyklu chránil ještě kondomem, i když je to možná až zbytečná opatrnost,může být nepravidelné krvácení, v braní antikoncepce normálně pokračujte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: