Postinor a jeho vliv na plodnost

Dobry den, Chtela bych se zeptat, zda Postinor muze zpusobovat neplodnost?? Uzila jsem jej 3 x v zivote, z toho 2 x to bylo behem mesice a pul. Bojim se, ze to muze mit v budoucnu vliv na to, ze bych mohla byt neplodna. Urcite se Postinoru chci uz vyhybat. A je normalni, ze po uziti Postinoru se do 5-6 zacne krvacet? Nedavno mi zjistili trombofilii, takze bych se mela hormonalnim lekum uz vyvarovat ze?

Odpověď odborníka:

Postinor plodnost nijak neovlivní nemějte obavy u trombofilie je skutečně vhodné vyjádření hematologa co se týče hormonů,krvácení po několika dnech po požití je normální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: