Ha + postinor

Dobrý den pane doktore, s přítelem jsme měli nechráněný sex. Dlouhodobě užívám HA, obvykle se tedy těhotenství neobávám, ale bohužel jsem udělala chybu. Ze sedmi denní pauzy se nedopatřením stala devíti denní pauza a k sexu došlo teprve den po požití prvního prášku z nového platíčka. Postinor je tedy pro jistotu bohužel na místě... Nicméně nevím, co mám udělat s HA (Jeanlne). Mám pokračovat v brání platíčka? To by mi přišlo být nejlepší, ale prý může postinor spustit menstruace?i a tak nevim, zda nemám po požití postinoru vysadit a začít brát až od prvního dne menstruace?

Odpověď odborníka:

Pokud jste použila Postinor pokračujte normálně načatým platičkem antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: