Pravděpodobnost přenosu hiv

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je pravděpodobnost přenosu HIV z muže na ženu při orálním styku, kdy došlo k částečné ejakulaci a žena měla podrážděná ústa. Otlaky, nateklé dásně, podrážděné patro. Nejspíše žádné krvavé rány. A v případě, kdy infikovaný muž uspokojuje ženu rukou v pochvě, kdy by mohlo dojít k drobnému poranění, ale žádné viditelné krvavé stopy. Děkuji RD

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost procentuálně nelze určit, pokud byl rizikový styk bylo by vhodné za 3 měsíce si nechat vyšetřit hladinu protilátek. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: