Rozestup břišních svalů

Dobrý den, po porodu mi zůstal rozestup břišních svalů. Je to již 5 let a kromě trochu vystouplého bříška (což nehodlám řešit operativně) mi to nezpůsobuje žádné potíže. Chci se jen zeptat, jestli mi to nemůže způsobit nějaké potíže a neměla bych to nějak řešit s odborníkem. V tom případě bych se chtěla zeptat, kam se mám obrátit a jestli musím mít doporučení svého gynekologa. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Budete-li chtít operaci, napíše Vám na chirurgii Váš obv. lékař. Ale nepůsobí-li Vám stav obtíže, operace není nutná. U diastázy nehrozí taková rizika, jako u skutečných kýl. Lze však očekávat, že bez operace se stav bude zhoršovat. Nashledanou

MUDr. Robert Remeš
MUDr. Robert Remeš

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Plasticare s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: