Skolioza vrchol th12

lekar na rehabilitacnom oddeleni my pred 10 rokmy stanovil tuto diagnozu v tej dobe som mal blok v th6-8 chcem sa opytat ci je mozne tuto diagnozu potvrdit alebo vyvratit po tak dlhej dobe za odpoved dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po 10 letech není možné tuto diagnozu potvrdit ani vyvrátit. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Antibiotika astma nevyléčí
Články: Antibiotika astma nevyléčí
Astmatický záchvat může mít...
Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Články: Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Zdraví a správná funkce...
Nebojte se vysazení antikoncepce
Články: Nebojte se vysazení antikoncepce
Budu mít problém otěhotnět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: