Spálový bacil

Dobrý den, Opakovaně se mi vrací spálový bacil, který není schopno vyléčit antibiotiky ani autovakcínou. Toto onemocnění trvá již 3 roky od doby, kdy jsem měla spálového bacila v krvi. Už jsem vyzkoušela snad všechny druhy antibiotik a příjde mi, že už ani nezabírají. Napadlo mě jestli by nebylo dobré odstranit mandle, ve kterých si myslím že se to stále drží. už opravdu nevím co mám dělat aby se to vyléčilo

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, pokud nezabírá konservativní terapie, máte opakovaně angíny a bolesti v krku, vyzkoušele jste imunoterapii a máte opakovaně pozitivní nález BHS v krku je tonsilectomie jediným řešením!!!

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: