Špinění při antikoncepci

Dobrý den, mám takový problém, už 5 let beru pravidelně antikoncepci Jeanine, nikdy jsem s ní žádný problém neměla, až teď uprostřed platíčka jsem začala špinit. Zajímalo by mě, jestli je tu možnost, že bych byla těhotná, nebo to může být způsobeno stresem. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, důvodů špinění může být více. Může to být způsobené např. zapomenutím užít tabletku.Při chybném užívání antikoncepce potom nelze vyloučit ani otěhotnění. Příčinou špinění mohou být také např. různá onemocnění, záněty, dysplazie čípku děložního, ektropie atd. Pokud máte ke špinění další obtíže (bolesti, teploty...), či pokud jste nebyla poslední dobou na preventivní gynekologické prohlídce, zajděte za lékařem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: