Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz ohledně spolehlivosti antikoncepce po jednorázové řidší stolici, která nastala po 3-4 hodinách od jejího požití. Jsem na konci 1. týdne užívání antikoncepce Chloe. Mám se chránit ještě jinak a nebo její účinek nebyl nijak narušen? Děkuji

Odpověď odborníka:

Účinek po jednorázové řidší stolici by neměl být narušen,pokud chcete mít absolutní jistotu,používejte v tomto cyklu ještě kondom i když je to snad až přílišná opatrnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: