Streptococus

dobry den jiz jsem vam psala.dnes mi vysli vytery z krku a psala jsem vam to blbe presne se to pise Streptococcus agalactiae (streptokok skupiny B).ale strasne moc by me zajimalo ze jsem o tom cetla ze je z toho angina a tak,horecky a podobne.jenze me neboli v krku strasne malinko ty uzkiny mam jen trochu zvetseny a ten hlen v krku!a obcas jen zvysenou teplotu.nic vice na sobe nepocituji.myslite ze jsem pro ti tomu imuni nebo tak?myslite ze se mi z toho muze udelat teprve angina nebo neco horsiho?je mi to divne.a jeste by me zajimalo jestli by nevadilo ze pockam z lecbou 2.dny nebo se muze neco stat?dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Tento typ streptokoka může anginu způsobit, ale u řady lidí se v krku sice nachází, ale větší zánět nezpůsobuje a tento člověk se pak stává jen jakýmsi nosičem ( může infekci předávat dále). Pokud není nález z výtěru masivní a pokud nemáte konkrétní obtíže ( bolesti, horečku atd.), není nutné ihned nasazovat antibiotika. Mohla byste nejdříve vyzkoušet nějaký preparát na podporu imunity či si nechat vyrobit autovakcínu a tak si posílit imunitu - poraďte se o tom se svým lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: